Kannoista eroon

Kannoista eroon

Lisätty: 19 Heinäkuu 2011

Kuvaus: Kannoista eroon nopeasti! Asianmukainen toiminta näkyy myös asianmukaisessa kuljetuskalustossa. Kantojyrsinpalvelu on liikkuva palvelu, jyrsijä saapuu nopeasti kun tarvitaan. Henkilöauton painoinen kone kulkee tällä näppärästi. Autossa kulkee myös tarvittavat pienkoneet ja työkalut, sekä tavanomaiset varaosat, joita työssä tarvitaan. Työ tehdään ammattitaidolla. Koivu, haapa, vaahtera, tammi, paju, pujo, leppä, kuusi, mänty, mikä vaan. Puulajilla ei ole väliä. Kanto saadaan pois! Tällä viikolla oli reitillä Lahti, Orimattila, Mäntsälä, Nastola, Kausala ja Kouvola. Varakonemies.fi - siinä se.

Avainsanoja: lahti, jyväskylä, espoo, helsinki, hämeenlinna

Kannonjyrsintää Jyväskylässä

Kannonjyrsintää Jyväskylässä

Lisätty: 8 Elokuu 2012

Kuvaus: Jyväskylässä päästiin tällä reissulla eroon monen pihan ikävistä kannoista. Tässä oli muurahaiset jo tehneet tuloaan, mutta kanto oli iästä huolimatta hämmästyttävän kovaa - niin se yleensä tapaa olla. Jyväskylän seudulla Varakonemies urakoi lähes viikottain. Matkakulut eivät siis rasita asiakkaita.

Avainsanoja: kantojyrsintä, kantojyrsin, kannot, kanto, kannot pois, kantojen poisto, kannonjyrsintä, kannonjyrsintää, jyväskylä